BIOTEK (AGILENT)

Agilent je globalni lider u znanostima o životu, dijagnostici i primijenjenim kemijskim tržištima. Tvrtka opskrbljuje laboratorije širom svijeta instrumentima, uslugama, potrošnim materijalom, aplikacijama i stručnošću, omogućujući klijentima da dobiju željene uvide.

Agilent opslužuje analitičke laboratorije te tržišta kliničke i rutinske dijagnostike s punim paketom tehnoloških platformi. To uključuje: automatizaciju, bioreagense, FISH sonde, plinsku i tekućinsku kromatografiju, imunohistokemiju, informatiku, masenu spektrometriju, mikronizove, spektroskopiju, obogaćivanje meta i vakuumske tehnologije.

Agilent također pruža usluge upravljanja laboratorijima, uključujući upravljanje imovinom poduzeća, poslovnu inteligenciju laboratorija, upravljanje i servisiranje opreme, održavanje softvera, usklađenost s propisima, pripremu uzoraka, genomiku i kloniranje, GC i HPLC kolone, pribor za spektrometriju i spektroskopiju i potrošni materijal. Tvrtka je poznata po ulaganju u istraživanje i razvoj unutar vlastitih istraživačkih laboratorija i onih vodećih sveučilišta kako bi unaprijedila znanje u području znanosti o životu, dijagnostike i kemijske analize.